joi, 17 aprilie 2008

2 trupe 1 leader

ce au in comun 'Soundgarden' si 'Audioslave'? pai e simplu si n-are decat 3 silabe...Chris Cornell of course..
Domnul numit mai sus are un cv destul de impresionant la capitolul muzici, 13 ani de Soundgarden si inca 7 de Audioslave, numai ca e cam nehotarat, ba e solo, ba isi face trupa, ba e iar solo..sa inteleg c-o fi mai certaret din fire :)

Pana una-alta, ca sa nu fiu in spiritul traditional, n-o sa mizez tot pe 'Black Hole Sun' ca emblema a trupei Soundgarden..Ce urmeaza e un video la un single de pe ultimul album, 'A-Sides', si anume 'Fell on Black Days'. Si dupa melodia asta, chiar au cazut in neguri baietii..



Numai Chris a renascut, s-a metamorfozat in leaderul de la Audioslave, a mai scos 3 albume si iar s-a gandit ca-i mai bine solo..Audioslave parca i-a mai trezit din spiritul aventurier, clipuri si tematici cu masini, road runneri si altele de genul asta..daca vreti sa-i admirati calitatile vocale post-soundgardeniste, bagati un click aici sau vizionati ce urmeaza..



later edit: si ca sa se lege si de articolul precedent cu Michael Jackson, mai mentionez ca domnul Chris are un cover dupa 'Billie Jean', as putea spune duios de original..get it!

Niciun comentariu: