marți, 27 mai 2008

impuscand mai multi iepuri

cam asa se descurca domnul Jared Leto.
mi-am adus aminte de Jared pentru ca am vizionat ieri controversatul "Requiem for a Dream" (din nou) unde un rol principal il are sus-numitul cu ochi de gheata..recomand tuturor drogatilor sa se uite la filmul ala, le-ar da un pic de gandit..

luandu-ne dupa look-ul domnului Jared ai zice ca generatia emo ar fi mai mult decat multumita sa-l primeasca in bratele sale..cu atat mai mult cu cat si rolurile lui sunt alese..ca si cum si-ar dori sa fie schingiuit cu orice pret :) : brat infectat in Requiem, arsuri de grad 3 in Panic Room, batut mar in Fight Club, nu mai zic de ce sfarsit tragic are in American Psycho, va las pe voi sa descoperiti daca va tine :) ce-o fi gasit minunat Cameron Diaz la aspectul lui sinucigas, nu stim..

dar revenind la muzica, domnul Jared are si o trupa infiintata impreuna cu fratele lui (care are un nume feminin..Shannon) "30 seconds to Mars". ceea ce ma mira e cum au reusit baietii astia sa traga de un album timp de...vreo 3 ani! Albumul "A beautiful lie" a fost lansat in 2005 dar single-ul care ii da numele are videoclip de 2008 :) enjoy..



ps: incercati si "From yesterday", suna binisor..

Niciun comentariu: